Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014


Τα παιδιά σήμερα ξεκουράζονται !

Τα «παιδιά» μετά την εκπλήρωση του επαναστατικού καθήκοντος τους, σήμερα ξεκουράζονται, κοιμούνται και επανακτούν τις δυνάμεις τους για την επόμενη «επανάσταση».
Μετά τα καίρια χτυπήματα στο τραπεζικό σύστημα, στο κεφάλαιο και στην πολιτική εξουσία που τα υποστηρίζει, μετά την πολεμική σύγκρουση με τον στρατό κατοχής και το εργαλείο καταστολής της εξουσίας, μετά από την εξάντληση του πολεμικού υλικού και της συσσωρευμένης ενεργητικότητας, ξεκουράζονται!
Γιαυτούς η επανάσταση δεν είναι ένα διαρκές μέσο για αλλαγή της κοινωνίας, αλλά ένα προσωπικό μέσο προβολής και εσωτερικής ψυχολογικής τακτοποίησης, πως έχουν κάνει το καθήκον τους με τον καλύτερο τρόπο.
Τώρα, αναλαμβάνουν τα (ιδιωτικά;) συνεργεία καθαρισμού των δρόμων, η πολιτική εκμετάλλευση από τα κόμματα, η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών και του τύπου, ο σχολιασμός των πολλών πλευρών του θέματος, η καταδίκη της αστυνομίας για την υπερβολική συμπεριφορά της αλλά και η απόδοση συγχαρητηρίων για τις ανθυγιεινές συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται …
Άλλο ένα κοινωνικό happening θα έχει ολοκληρωθεί, μέχρι το επόμενο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: